Welkom op plofplof.nl.
paul
Ik zal me eens even voorstellen.
Ik ben Paul Bouhuijzen, ben voor het eerst verhuist in 1966 (die ruimte werd gewoon echt te klein) moest daarna wel het huis delen met inwonend personeel, wat naar mate de jaren verstreken ook nog eens steeds minder wou doen. Ben toen maar geheel op mezelf gaan wonen.

In de jaren daarvoor heb ik ook nog eens een of ander “vak” geleerd, wat toch wel handig was, kon daardoor toch nog aardig werk vinden zodat ik net genoeg geld over had om wat in mijn vrije tijd te doen. En daar is dit er een ding van.
berging ural
Een ander hobby is motorrijden, en tegenwoordig ook het eraan sleutelen. Heb eerst gewoon gereden het wereldje ontdekt, de treffens ontdekt, het fotograferen herontdekt (dit keer digitaal met een compact met maar liefst 3,2 Mp), tegenwoordig heb ik ook een dslr waarmee ik meestal overdag mee fotografeer.
berging harley
Natuurlijk ook de pc en internet ontdekt en voor dat ik het wist had ik een domein. Om er dan niks mee te doen is ook zonde, dus vandaar deze site. Dit is de derde versie, de eerste was eigenlijk niks, de tweede heeft aardig lang geleefd. En nou dus deze. Iets meer ingericht op foto’s omdat het elke keer verhaaltje schrijven niet echt wil vlotten. Ben trouwens met de foto’s ook niet zo vlot.

Ik ben van plan op deze site eens terug te duiken in het verleden, met andere woorden oude foto-albums er weer eens op te zetten. Nou ik vindt dit wel weer genoeg over mijzelf, als er vragen zijn stel ze gerust, antwoord krijg je waarschijnlijk toch niet. Groetsels Paul